BeeBot

BeeBot konkurrencebaner.

Den simple robot BeeBot er en glimrende teknologi til at lære børn i daginstitution og indskoling omkring simpel kodning. Ligeledes kan den op i mellemtrin og udskoling bruges af elever til at designe baner til netop indskolingen.

Vi udarbejder hvert år en konkurrencebane til BeeBot, inspireret af det setup First LEGO League kører efter – blot i en forsimplet udgave.

Materialet er til 100% fri afbenyttelse og under Creative Commons og kan hentes herunder i en samlet og zip-komprimeret udgave. Det er fuldt tilladt at re-designe på materialet.
Materialet er udarbejdet af digital læringskonsulent og illustrator Thomas Kramer.
Ved at referere til Thomas Kramer – CoffeeStain.dk © kan man frit gengive materialet og/eller enkelt dele heraf.

Herunder kan du hente de aktuelle BeeBot baner:

Temaet for BeeBot banen for 2023 er affaldssortering og giver muligheden for at arbejde med de forskellige typer/former for affald samt hvordan man både indsamler, sorterer og genanvender/bortskaffer affaldet. Ved siden af kodningen og løsning af opgaver på “spillepladen” gives der et inspirationskatalog til opgaver man kan arbejde med sammen med børnene som del af deres undervisning eller læringsaktiviteter – alt efter om man er i indskolingen eller dagtilbud.

Indhold og materiale omring 2023 banen opdateres løbende frem mod skoleårets start i august…

Temaet for BeeBot læringsspillet 2022 er: “Den store CO2 jagt” og handler om et øget fokus på CO2 og hvordan man kan reducere mængden af CO2 i lokalområdet (eller hele verden)

Temaet for den store BeeBot konkurrence i 2021 er “the BeeBot Challenge” og kommer til at stå i motion, bevægelse, øvelse og Cross-fit’ens tegn.
Banen bygges i løbet af foråret og sommeren 2021.

De to udgaver af banen er nu designet og illustreret færdig. Tag et kik i zip filen herunder.
Ligeledes kan trænerhæfte, spille- og kodehæfte samt idéer til fysiske træningsøvelser downloades.
Man finde pointgivningen på dommerkortet og koder for feltet i felt-kode filen.

Banen for 2020 er under konstruktion og vil først være færdig omkring august måned. Dog er én af delene til banen allerede færdig. Ét af de store omdrejningspunkter ved 2020 konkurrencer vil være FN’s 17 Verdensmål og én af opgaverne er at klippe og konstruere kuber med alle målene ud fra følgende PDF, der allerede er frigivet nu:

BeeBot konkurrencen 2019

Filen er zip-komprimeret og fylder en del.
konkurrencebanen og træningsbanen er PDF-filer, der begge har en 1:1 størrelse på 105×150 cm.

The Great Space Journey – english
You can download both booklets here. Both game-fields are found in the danish download. The illustrations are in Danish, for illustrations with english text, please contact us.

BeeBot konkurrencen 2018

BeeBot-WaterGames
filen er zip-komprimeret og fylder en del i download

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen