Keep it simple

langt de fleste gange er en skovl altså en skovl !

Hvorfor begynde at kalde skovlen for en ergonomisk, kropstilpasset, analogt, fysisk graveredskab til fortrinsvist at flytte og fylde materiale fra ét sted til et andet. Udarbejdet med gennemprøvet, erfaringsbaseret design, der optimerer og effektforbedrer outcome….. når det nu bare er en skovl ?

Denne gravende beskrivelse sætter måske det hele lidt på kant, men den piller stadig lidt ved en tendens i Danmark, hvor det gælder om at akademisere selv den mindste bagatel. Nogle gange er virkeligheden helt nede på jorden og typisk ganske simpel. Ét af de første modsvar har været det hastigt stigende og populære grafisk facilitering – hvor der via simple illustrationer skabes mening med komplekse strategiske og visionære organisatoriske forhold. Tit ynder eksterne konsulenter at tale rundt oppe blandt skyerne – vi trækker fakta ned på jorden og hjælper jer med fokus på skovlen (kerneværdien) – mindre snak, mere action.

Vi har sat os det mål at fortælle sandheden om skovlen, der bare er en skovl. Når man fisker efter kompetenceudvikling så peger vi på formlen: engagement + praksis + refleksion = kompetenceudvikling

Denne formel er såre simpel og den virker !

Vi tør godt kalde jeres skovl for en skovl

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen