Microsoft 365

Vi har erfaring med Microsoft 365 i organisationer siden 2015 – både som global admin på Microsoft 365 tenants og som Microsoft Innovative Educater inden for pædagogisk og didaktisk brug af Microsoft 365.

Vi giver gerne sparring i den didaktiske og pædagogiske brug af både enkelte men også flere af programmerne i Microsoft 365 – alle programmerne og funktionerne i Microsoft 365 er knyttet mere eller mindre sammen i et multimodalt digitalt fællesskab.
Vi yder rådgivning inden for global administration af Microsoft 365, dog hverken salg eller programmering/vedligehold.
Vores fokus er på medarbejdernes it-didaktiske og pædagogiske kompetencer og ikke mindst brugernes læringsudbytte.

Vores specialeområder i Microsoft 365 er:
– OneDrive (kollaboration og filhåndtering)
– TEAMs (som kommunikation og LMS)
– OneNote Klassenotesbog
– OneNote generelt
– FORMs

Sekundære fokusområder:
– SharePoint
– SWAY
– Produktionsprogrammerne: Word, PowerPoint og Excel
– Power Automate

Tag fat i os, hvis Microsoft 365 er en del af jeres digitale setup, og I synes der er brug for alt fra et brush-up til deciderede indsatser og kompetenceudvikling.
Microsoft 365 er platform med uudtømmelige muligheder for både digital fremstilling og multimodal kollaboration mellem programmer og brugere. Det er sjældent, man skal bruge hele viften af muligheder – men det er vigtigt man har fokus på hvad og hvordan i forhold til brugen af Microsoft 365.

Lad os hjælpe jer med at blive skarp på mitigrerende foranstaltninger til at nedbringe risiko- og trusselsniveau i forhold til jeres brug af Microsoft 365 holdt op mod GDPR.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen