infografik

Når du arbejder med small or BIG data….
er én ting sikkert – du skal have dine data analyseret og præsenteret på en facon, hvor resultaterne kan bidrage til medejerskab, meningsdannelse, effekt, vækst etc. i din virksomhed eller organisation.

inforgrafik-show

Hvilken historie ønsker du at fortælle med din infografik ?
– og hvad/hvem er din målgruppe…

Der er typisk 2 hovedkategorier indenfor infografik: En Statisk eller en Proces
Formålet med en infografik er på én front internt at synliggøre statistik og strategi – men også eksternt at kommunikere produkt, resultat og strategi.

En infografik kan se ud på mange forskellige måder lige fra et enkelt postkort til en plakat i A0. Layoutet består af grafiske figurer og illustrationer, der i samspil skaber en rødtråd for modtageren.
Den vigtigste del af en infografik er ikke selve infografikken !
Det er derimod den/de data, din virksomhed har samlet eller genereret – eller den videnskabelige data, der skal informeres om.
Typisk ligger der en stort bruger-, borger- og/eller kundeinvolvering bag de tal og informationer, statistikker og grafer, som infografikken visualiserer.

Ligegyldigt hvilket format, indhold eller layout man vælger – så er infografik skabt med ét overhængende formål: Marketing – din infografik skal ud til alle dine interessenter og potentielle nye bekendtskaber. Som en intern meningsdanner eller en ekstern reklame.

Vi får dine tal til at se lækre ud – som en del af din løsning

Kontakt os for en aftale der passer lige præcis til jeres behov.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen