reallity check

Sandheden er mange gange ilde hørt – specielt hvis fakta og sandheden udstiller egne udfordringer, mangler eller evne til at træde i karakter.

Vi oplever til at dyrt købte eksterne konsulenter – både enkeltstående men også konsulentvirksomheder evner at sælge sand i Sahara på ledelsesgangene rundt om i landet. Med fare for at få slipset i makulatoren, så vil vi gerne både pege på skovlen og i den grad også kalde den for en skovl. Tænk jer om, før I investerer kæmpe beløb i konsulenter. Hav en klar strategi inden I overhovedet tager kontakten, ellers ender I med at blive kørt rundt i manegen og til syvende og sidst, ændrer involveringen med den/de eksterne parter intet på bundlinjen.

Rigtig mange konsulenter og konsulentfirmaer er eksperter i retorisk og teoretisk at flyve rundt oppe mellem skyerne. Der er ingen kontakt til den praksisnære virkelighed i organisationen. Sørg for at starte med slutningen først – være 100% faste på rammesætningen og ønsket for det resultat, I ønsker med organisationen. Selvfølgelig er udvikling og forandring ikke lineær og der er små afbræk og afvigelser – men sørg for der er JER der står ved roret og holder kompasset!

Vi er mestre i at sætte drager op – trimme vindmøllerne og sørge for den rette mænge sand i sandsækkene på luftballonen.

Hvis I oplever at have brug for et “Reallity check” i forhold til jeres brug af eksterne konsulenter eller har brug for at skabe en forbindelse mellem de højere luftlag og fast grund under fødderne – så er vi en del af jeres løsning.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen