Microsoft 365 som LMS

Ønsker man at arbejde med Microsoft 365 som LMS (Learning Management System) tilbyder vi sparring og kompetenceudvikling af organisation og medarbejdere.
VI ser kombinationen af Microsoft TEAMs og OneNote (eks. klassenotesbogen) samt FORMs som rygraden i et bud på en LMS løsning med fokus på digital portfolio, opgavedeling, kommunikation og samarbejde.


CoffeeStain har stor erfaring i pædagogisk brug af kommunikationsplatformen Microsoft TEAMs – både i “basic” standard brug men også på innovativ vis. Vores TEAMs-konsulent er uddannet Microsoft Innovative Expert og har siden 2015 erfaring med Microsoft 365 og har været med fra starten i brugen af TEAMs – både i uddannelsesmiljøer og i private organisationer. Ligeledes i administration af Microsoft 365 og Azure.
TEAMs er en integreret del af Microsoft365, så hvis jeres organisation eller virksomhed har Microsoft 365 og enten ikke er kommet i gang med TEAMs endnu, eller godt kunne tænke sig en lille opfriskning på platformen eller et kompetenceløft ind i sharepoint bag TEAMs, så kan vi helt sikkert være en del af jeres løsning.


Microsoft 365 er en potentiel LMS-løsning med utrolig mange strenge at spille på, og det er derfor vigtigt med en klar vision og strategi for både brug, implementering, kompetenceudvikling og fokus på opgaven i hele organisationen.
Vi hjælper gerne med at afdække jeres grund niveau og derfra støbe fundamentet.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen