Hvorfor ?

LOGISKvsVISUEL copy

Hvorfor er CoffeeStain en del af din løsning ?
Og hvad kan CoffeeStain hjælpe jer med?

Vi er med stor sandsynlighed en del af jeres løsning og kan hjælpe jer på vej fordi: Virksomheder, organisation og institutioner benytter af og holder sig til stakkevis af kommunikation fra den blå side af billedet: Nemlig den logiske tænkning og kommunikation. Regler, retningslinjer, politikker etc. Det er nødvendig kommunikation, det bliver bare sendt i spil på en facon, hvor medarbejdere, læsere, tilhørere eller potentielle kunder ikke gider fordybe sig – det ser kedeligt ud og giver intet medejerskab. Der skabes kæmpe mængder af data, der for den samlede organisation ikke giver mening.

omhyggelig planlægning af realistiske tidslinjer, ressourcer, forretningsværdi og “ledelsessponsorering” er vigitge måder at sikre en vellykket indførelse af en ny software på, eller tage next best step i udviklingen (eller forankringen) hos jer.

Vi knytter din/jeres logiske tænkning til den visuelle kommunikation – På denne facon opstår der en visuelle interesse, forståelse og meningsdannelse hos jeres/dine stakholdere = win-win.

Alle kender vejskiltet der peger i alle retninger. Mange gange er netop dette “syndrom” den største synder – der eksisterer masser af gode idéer, intentioner, vurderinger, vaner mv., der peger i alle retninger og ALTID væk fra kernen.
Vi hjælper gerne med at vende tingene “på hovedet” og få idéer, intentioner, handlerum, læringsmiljøer, forretningsgange mv. til at pege ind mod jeres kerneydelse.

Vi behøves ikke være med jer fra start til slut. Vi giver gerne en hjælpende hånd før start, under starten, hvor det kan give mening mellem start og slut, til slut og i perioden efter slut.

Det lyder simpelt – og det er lige så simpelt, som det lyder. Vi er en del af løsningen !

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen