Visuel kommunikation

Grafisk facilitering eller visuel kommunikation ? – at svare 100% præcist på det spørgsmål er lidt at lege med “hønen eller ægget”.

HP-illustratoren

Man kan sige en grafisk facilitering bliver til i samspil med deltagerne og er en form for levende referat af et møde, en workshop eller en proces. Resultatet er ofte en “myretue” illustration af den proces medarbejderne netop har været igennem. Produktet kan også animeres for et mere levende resultat.
En visuel kommunikation er typisk resultatet af en grafisk facilitering og bruges som en forklaring til et emne, en workshop eller en proces medarbejderne skal enten i gang med eller skal orienteres om. Visuel kommunikation kan fremstå som en infografik eller en klassisk brugs- eller byggevejledning.

Hos Coffeestain kan vi levere både grafisk facilitering og visuel kommunikation både som “produkt” eller som decideret undervisning.
Vores undervisning tager udgangspunkt i, at alle kan finde ud af at tegne – vi er bare ikke lige dygtige. Gennem 7 klassiske temaer og undervisning i ikon-grafik og opbygningen af processer guider vi deltagere gennem en verden normalt kun brugt af illustratorer og tegneserietegnere.
Tag kontakt til os i forhold til undervisning inden for grafisk facilitering og/eller visuel kommunikation kontakt@coffeestain.dk – vi er ikke set meget billigere.

Prisen på grafisk facilitering og visuel kommunikation er baseret på  timepris – dog med en max pris på 5000kr eksklusiv moms for en hel dag.
Undervisning i grafisk facilitering starter fra 750 kr. pr. time eksklusiv moms ved et minimum på 2 timer. For holdpris på hold op til 15 personer. (Vær opmærksom på det er holdpris og ikke pr. person)
Kontakt os for en aftale der passer lige præcis til jeres behov.
Vi afregner elektronisk ved enten bankoverførsel eller EAN fakturering.

HP-Hjulet

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen