Om CoffeeStain

CoffeeStain – en del af din løsning !

Vi er en konsulentvirksomhed specialiseret i at visualisere kommunikation på meningsgivende niveauer. Det kan være via grafisk facilitering og infographics eller “bare” ganske “ualmindelig” ledelses- og medarbejder rådgivning inden for organisering og strukturering.
CoffeeStain arbejder inden for fire hovedområder:
CoffeeStain illustrations der arbejder med grafisk design og illustrationer. Udarbejdelse af alt fra Logo til webdesign, layout til tryk og broderi. Grafisk Facilitering, Visuel kommunikation mv.
CoffeeStain consult der arbejder med ledelses og organisationssparring med fokus på at simplificere og tydeliggøre alt fra strategi til vision og daglige arbejdsgange
CoffeeStain digital cloud der arbejder med forståelsen for opbygning og brug af digitale landskaber. Primært pædagogisk/didaktisk brug af Microsoft365 som styrelses- og læringsredskab. Hjælp til at danne overblik over brug og behov for kompetenceløft og sidemandstræning.

– CoffeeStain Makerspace der hjælper og vejleder med indretningsforslag, indkøb, pædagogisk og praktisk brug af Makerspace/fablabs i undervisnings- og uddannelsesområdet. “Hvordan kan man arbejde med designprocestænkning gennem digital fabrikation?” – alt fra praksisnære aktiviteter til overordnede strategier – vi hjælper jer med svaret.

Vi giver gerne innovative og designinspireret sparring ud fra netop jeres ståsted og udfordring. Med 15+ års ledererfaring på bagen og en pd. i ledelse er teorien samt den praktiske hands-on erfaring på plads. Vores primære erfaringer er, at en visuel understøttelse af kommunikationen og den mundtlige formidling er med til at meningsdanne og skabe ejerskab både på og ikke mindst udenfor direktørgangen. Vores filosofi er at hjælpe organisationer med fokus på at opnå ejerskab helt ud i yderste led – til en fornuftig pris, så alle kan være med.

Husk et billede siger mere end 1000 ord og sætter 1000 gode tanker i gang…

Tænk på os, hver gang du ser en kaffeplet på bordet !
vi er en del af løsningen

HP-1000ord

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen