Microsoft TEAMs

CoffeeStain har stor erfaring i pædagogisk brug af kommunikationsplatformen Microsoft TEAMs – både i “basic” standard brug men også på innovativ vis. Vores TEAMs-konsulent er uddannet Microsoft Innovative Expert og har siden 2015 erfaring med Office 365 og har været med fra starten i brugen af TEAMs – både i uddannelsesmiljøer og i private organisationer. Ligeledes i administration af Office 365 og Azure.
TEAMs er en integreret del af Microsoft Office 365, så hvis jeres organisation eller virksomhed har Office 365 og enten ikke er kommet i gang med TEAMs endnu, eller godt kunne tænke sig en lille opfriskning på platformen eller et kompetenceløft ind i sharepoint bag TEAMs, så kan vi helt sikkert være en del af jeres løsning.

Tænk på hvad jeres møde skal omhandle

CoffeeStain tilbyder typisk 3 pakkeløsninger i forhold til opsætning og planlægning af møder og events i Microsoft TEAMs:

T1: Den lille pakke 3000kr eks. moms
Kan udbygges til 25 deltagere i 5 grupperum til samme pris

T2: Mellempakken 5000kr eks. moms
Kan udbygges til 50 deltagere i max 10 grupperum til samme pris

T3: Den store eventpakke 10000+kr eks. moms
Store events kræver benhård struktur og styrring.
Derfor er det et krav at være med i opbygning og organisering
.

T?: Den brugertilpassede pakke
Tag os med på råd omkring hvad der er muligt og hvilke behov I har
brug for. Vi har masser af erfaringer i hvad der virker.

Priserne er taget med udgangspunkt i et 2-3 timers TEAMs-møde og med til alle pakkerne følger selvfølgelig opsætning af mødelinks samt udarbejdelse af materialer omkring links og organisering. Ligeledes en vejledning i installation af TEAMs-APP, opsætning og teknik.
VI kan også hjælpe med styrring af Break-out rooms, både som arrangør eller “over-skulderen-support” for at hjælpe én af jeres egne ansatte.
Support på dagen i forhold til TEAMs platformen medfølger selvfølgelig.
En stor del af et vellykket TEAMs-møde er planlægningen – lad os være en del af jeres løsning lige fra start af.

Microsoft TEAMs som del af Office 365 education giver en helt unik mulighed for at understøtte hele skolens virke som en digital rygrad.
Vi tilbyder gerne opkvalificering af alt fra superbrugere, lærerteams, medarbejdere generelt. Vi tilbyder gerne små rammende kurser og målrettede kompetenceløft . Kort sagt – vi hjælper jer med at kommer helt frem forrest i didaktisk og pædagogisk brug af Office 365.

TEAMs som LMS med Office 365

Ved siden af Microsoft TEAMs har vi stor erfaring i hele Office 365 platformen – og kan hjælpe med at kortlægge og skabe en struktur for jer for at optimere jeres daglige brug af Office 365.

Vi giver gerne sparring både i kompetenceløft og videoguides.
Lad os høre fra jer, hvis I gerne vil være på forkant med både teknikken og teknologien.